Logo

Projecte Ampliació Polígon d’Oriola

Article d’opinió de SOM Amposta a la Revista Amposta de juliol

Si volem que Amposta creixi hem de posar els fonaments com més aviat millor.

Portem anys de retard amb l’ampliació del polígon de l’oriola. Necessitem desenes de milers de km quadrats lliures per oferir a les grans empreses perquè s’instal·lin Amposta.No podem continuar veient com municipis veïns Aldea, Tortosa…. reben aquestes empreses a casa seva sense fer res.Algú pot imaginar quants diners recaptaran de Kronospan anualment. A més de la feina directa, indirecta i agregada que crearà.Més diners, més recursos per aquests municipis sense necessitat d’apujar impostos ni retallar serveis.Cal fer una aposta decidida per portar empreses a Amposta. Cal crear grans espais i buscar inversors perquè els omplin. Això si volem un creixement fort i amb futur.I no continuar fent festetes i esperant que ens caiguin del cel les inversions sense fer res. Després de 8 anys ja hem vist que aquesta política d’empresa d’ERC és un fracàs.COMERÇ A AMPOSTAAl principi de la legislatura vam presentar aquestes propostes que encara tenim en ment i creiem que pot ajudar molt al comerç.Projecte de la Terra a casa presentat al nostre programa de les eleccions del 2019.

El projecte de l’incorporació de productes de proximitat i locals als supermercatsEl que voliem amb aquesta proposta és crear una obligació als supermercats d’Amposta de més de 300 m2 a la incorporació de productes de próximitat i locals. Això ho fariem amb un porcentatge sobre el total de productes que tenen a la venda.El projecte del CrowdfundingEl crowdfunding es un terme anglès que fa referencia a un tipus de financiació col.lectiva (també anomenada micromecenatge), generalment realitzada a través de plataformes online, en la que a través de petites aportacions es financia un determinat projecte o iniciativa.Volem presentar o millor dit recordar les que ja vam presentar en el seu dia. Creiem que són propostes per incentivar el comerç d’Amposta,  ja que no es que estigués en el seu millor moment però ara creiem que són mesures d’urgència.Algunes de les  mesures i resumides són les següents:– Fer una targeta de fidelització per al comerç en general d’Amposta on dintre es poden fer descomptes personalitzats de… Families nombroses, descomptes a la restauració, descomptes als estudiants, descomptes per jubilats, etc…- Dintre de la targeta de fidelització oferir promocions per gent que no sigui d’Amposta.- Necessitem col.laboracions entre comerços d’Amposta i si cal de la nostra comarca.- Necessitem un directori comercial a cada entrada de la nostra ciutat actualitzat i viu i per gremis.- Necessitem una promoció interna molt forta del comerç i promocionant diverses zones d’Amposta.- Ofertes conjuntes per gremis.- Potenciar i estar al costat dels nous naixements. En el seu dia vam presentar el projecte de donar la benvinguda als nadons amb promocions exclusives amb descomptes durant els primers 6 mesos o any de vida.- Potenciar les animacions comercials. Creiem que les animacions comercials les han de  portar a terme els mateixos comerços i no empreses externes. Són els mateixos comerços qui coneixen a la seva clientela i el que volen aconseguir. La col.laboració ha de  ser entre els comerços i amb l’ajuda incondicional de l’Ajuntament.- Fer un seguiment incondicional als productes de proximitat i locals per part de l’Ajuntament…un exemple…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro × tres =