Pisos gratuïts NO

Moció perquè els pisos de l´ajuntament es paguen en diners o amb feina,però gratis NO.

Habitatge a canvi de feina

Fa unes setmanes, l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta va anunciar que l’Ajuntament havia comprat un habitatge al carrer la Parra per evitar el desnonament d’una família.I aviat comprarà més pisos.I altres que ja tenim.

Què fa Esquerra d’Amposta?
Els hi dona el pis, la llum i l’aigua de forma gratuïta, sense pagar res. Però realment no és gratis. Ho paguem amb els impostos que recapta ERC.

Què volem nosaltres?
Som solidaris, molt solidaris, els que més. Però no som bobos per a res. Sabem que qualsevol persona s’hi pot trobar, amb aquesta situació, de perdre la feina i l’habitatge. I sabem que els hem d’ajudar. Però no es tracta de regalar res. El que hem de fer és donar feina a aquesta gent. A l’Ajuntament en tenim molta, de feina, que es pot fer.

Com ho faríem?
La gent que visqués en habitatges públics pagaria el seu lloguer, la llum i l’aigua…. via treball.

Per què ho volem fer així?
Perquè és injust per a la gent que fa tots els esforços del món amb la feina i paga el lloguer i els serveis vegi que altres ho tenen gratis sense fer res. No n’ha d’haver, de caritat. És més, saber que treballant pagaràs les factures, dignifica. Nosaltres et donem l’oportunitat de tenir habitatge digne a canvi de treball. Si vols treballar, molt bé. Si no, nosaltres no volem sangoneres,al carrer.

L’excepció
En el cas puntual que una persona tingui alguna incapacitat física o psíquica, podrem buscar alternatives. Perquè nosaltres som solidaris,però no bobos.